Programi NPK

 
  • Nepremičninski posrednik

    Vsebina usposabljanja : Osnove ekonomike nepremičninskega trga Osnove ocenjevanja vrednosti nepremičnin Stvarnopravna razmerja Obligacijska razmerja (splošni del)

     
  • Računovodja/računovodkinja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode

    Opis seminarja Računovodja/računovodkinja opravlja v računovodstvu bolj zahtevna dela, kamor sodi sestavljanje različnih računovodskih predračunov in obračunov, izvajanje računovodskega proučevanja in izdelovanje poročila, izvajanje računovodskega dela v

     
  •  
  • Knjigovodja/knjigovodkinja

    Opis seminarja Knjigovodja/knjigovodkinja vodi stroškovno knjigovodstvo, knjigovodstvo osnovnih sredstev, materialno, blagovno in finančno knjigovodstvo ter obračunava plače in ostale osebne prejemke. Celotna izvedba NPK Knjigovodja/knjigovodkinja poteka v dveh delih.

     
  • Socialni oskrbovalec / socialna oskrbovalka na domu

    Opis seminarja Socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu pomaga starejšim, bolnim in ljudem s prizadetostmi, kot so okvare vida, sluha, govora in gibalna ali duševna prizadetost na njihovem domu ali

     
  •  
  • Pomočnik/pomočnica natakarja/natakarice

    Opis seminarja Pomočnik/pomočnica natakarja ureja prostore za goste, čisti gostinski inventar in streže pod nadzorom natakarja. Poleg tega lahko dela v točilnici in komunicira z gosti. Celotna izvedba NPK

     
  • Pomočnik/pomočnica oskrbnika/oskrbnice

    Opis seminarja Pomočnik/pomočnica oskrbnika skrbi za urejenost bivalnih prostorov, jedilnic in kuhinj. Pri tem varuje zdravje in okolje, čisti in vzdržuje prostore objekta in okolico, sodeluje pri organizaciji bivanja

     
  •  
  • Varuh/inja predšolskih otrok

    USPOSABLJANJE Priprave na preverjanje in potrjevanje certifikata Varuh/varuhinja predšolskih otrok na domu so namenjene tistim, ki si želijo opravljati dejavnost varovanja otrok na domu in v ta namen

     
  • Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice

    Opis seminarja Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice pomaga v kuhinji pri pripravi jedi. V kuhinji očisti živila, jih pripravi za hladne začetne jedi in za tople začetne jedi, pripravi juhe, jušne zakuhe, vložke,

     
  •