Programi NPK
-
Nepremičninski posrednik
ODDAJ PRIJAVNICO Vsebina usposabljanja : Osnove ekonomike nepremičninskega trga Osnove ocenjevanja vrednosti nepremičnin Stvarnopravna razmerja Obligacijska razmerja (splošni del)
-
Računovodja/računovodkinja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode
Opis seminarja Računovodja/računovodkinja opravlja v računovodstvu bolj zahtevna dela, kamor sodi sestavljanje različnih računovodskih predračunov in obračunov, izvajanje računovodskega proučevanja in izdelovanje poročila, izvajanje računovodskega dela v
-
Knjigovodja/knjigovodkinja
Opis seminarja Knjigovodja/knjigovodkinja vodi stroškovno knjigovodstvo, knjigovodstvo osnovnih sredstev, materialno, blagovno in finančno knjigovodstvo ter obračunava plače in ostale osebne prejemke. Celotna izvedba NPK Knjigovodja/knjigovodkinja poteka v dveh delih.
-
Socialni oskrbovalec / socialna oskrbovalka na domu
Opis seminarja Socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu pomaga starejšim, bolnim in ljudem s prizadetostmi, kot so okvare vida, sluha, govora in gibalna ali duševna prizadetost na njihovem domu ali
-
Pomočnik/pomočnica natakarja/natakarice
Opis seminarja Pomočnik/pomočnica natakarja ureja prostore za goste, čisti gostinski inventar in streže pod nadzorom natakarja. Poleg tega lahko dela v točilnici in komunicira z gosti. Celotna izvedba NPK
-
Pomočnik/pomočnica oskrbnika/oskrbnice
Opis seminarja Pomočnik/pomočnica oskrbnika skrbi za urejenost bivalnih prostorov, jedilnic in kuhinj. Pri tem varuje zdravje in okolje, čisti in vzdržuje prostore objekta in okolico, sodeluje pri organizaciji bivanja
-
Varuh/inja predšolskih otrok
USPOSABLJANJE Zdravo, varno ter spodbudno okolje za predšolskega otroka – priprave na praktični nastop in praktično preverjanje Krajše usposabljanje je namenjeno vsem, ki si želijo opravljati dejavnost varovanja otrok na […]
-
Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice
Opis seminarja Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice pomaga v kuhinji pri pripravi jedi. V kuhinji očisti živila, jih pripravi za hladne začetne jedi in za tople začetne jedi, pripravi juhe, jušne zakuhe, vložke,