Bi potrebovali nasvet za izbiro pravega izobraževanja?

Vas zanima ustvarjanje in učenje novih znanj in veščin, načrtovanje kariere, osebna rast?

V Svetovalnem središču Ljubljana ‒ LUR, ki se nahaja na CDI Univerzum, nudimo različne oblike svetovanja za učenje, izobraževanje, razvoj kariere ter osebno in poklicno rast. Vabimo vas, da čas epidemije koronavirusa izkoristite za načrtovanje nadaljnje poklicne oz. izobraževalne poti, zato nas pokličite ali nam pišite, da se dogovorimo za srečanje preko videokonference.

  • SVETOVANJE BREZPOSELNIM

Nudimo brezplačno, zaupno in strokovno pomoč pri izbiri poti do novih znanj in zaposlitev vsem odraslim pred prvo zaposlitvijo ali med zaposlitvami ter upokojencem. Več informacij si lahko ogledate tukaj. Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport.

Svetovalka:

Mateja Vurnik dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 041 957 197, svetovalno.središče@cdi-univerzum.si  

Mojca Sikošek Penko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 15. ure ali po dogovoru: 041 957 198, mojca.sikosek@cdi-univerzum.si

Polona Franko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 01/583 92 83, polona.franko@cdi-univerzum.si

Janja Štefan dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 030 601 712, janja.stefan@cdi-univerzum.si  
  • SVETOVANJE ZAPOSLENIM

 

V okviru projekta Svetovanje v izobraževanju odraslih nudimo brezplačno poglobljeno svetovalno podporo za vključitev v izobraževanje ali usposabljanje za zaposlene, karierno svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja. Dejavnost je brezplačna, financira jo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad.

Delodajalcem nudimo pomoč pri motivaciji in osvajanju novih znanj in kompetenc njihovih zaposlenih ter podporo pri načrtovanju razvoja kompetenc zaposlenih na specifičnih delovnih mestih, ki še posebno v teh časih zahtevajo organizacijske in tehnološke spremembe poslovnega procesa.
 
Zaposlenim nudimo brezplačno karierno asistenco, podporo pri načrtovanju kariere in karierni razvoj za ohranitev zaposlitve. Z brezplačnimi krajšimi delavnicami, seminarji, tečaji ali daljšim izobraževalnim programom do uspešne poklicne kariere tudi v zrelem  življenjskem obdobju.

.

Svetovalke:

Mojca Sikošek Penko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 15. ure ali po dogovoru: 041 957 198, mojca.sikosek@cdi-univerzum.si

Polona Franko dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 01/583 92 83, polona.franko@cdi-univerzum.si

Janja Štefan dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure: 030 601 712, janja.stefan@cdi-univerzum.si  

Damjana Osterc dosegljiva vsak delovnik od 9. do 14. ure ali po dogovoru, T:01/583 92 74, damjana.osterc@cdi-univerzum.si

 

Za potrebe razvojne, znanstveno-raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport, ki sofinancira delovanje svetovalne dejavnosti, bomo stranke (ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti) prosili za nekatere osebne podatke. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Pokličite ali pišite še danes!

 

Oglejte si, kako poteka svetovanje.

 

Za potrebe razvojne, znanstveno–raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport, ki sofinancira delovanje svetovalne dejavnosti, bomo stranke ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti na naslov naše organizacij, prosili tudi za nekatere osebne podatke.

Več o tem preberite tukaj.

  • SVETOVANJE V IZOBRAŽEVANJU ODRASLIH

ZarnicaSodelovanje s podjetji, delodajalci in zaposlenimi:

  • izmenjava informacij o potrebah po izobraževanju in razvoju kadrov v podjetju,
  • predstavitev možnosti za izobraževanje ali usposabljanje,
  • motivacijske delavnice za vključitev zaposlenih v izobraževanje ali usposabljanje,
  • svetovanje za vključitev v izobraževanje ali usposabljanje za zaposlene ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja,
  • poglobljena svetovalna podpora.
Kontaktne osebe, svetovalke:

 

NOSILEC KONZORCIJA: Center za dopisno izobraževanje Univerzum

KONZORCIJSKI PARTNERJI:

CILJNE SKUPINE: prednostne ciljne skupine so zaposleni, starejši (45 let in več), z manj kot V. stopnjo pridobljene izobrazbe.

  • SVETOVALNO SREDIŠČE LJUBLJANA

Storitve Svetovalnega  središča Ljubljana so namenjene vsem, ki bi se radi izobraževali, pa ne veste kje, kako in kdaj.

Nudimo brezplačno, zaupno in strokovno pomoč pri izbiri poti do novih znanj in zaposlitev. Več informacij si lahko ogledate tukaj.

  • PORTAL – OSNOVE SPRETNOSTI IN VEŠčINE

je namenjen brezposelnim in vsem, ki želite pridobiti ali izboljšati temeljne in poklicne zmožnosti s poudarkom na krepitvi funkcionalne in digitalne pismenosti, komunikacije ter podjetnosti in samoiniciativnosti, kar naj bi prispevalo k večji zaposljivosti.  Dostop do portala.