Vas zanima ustvarjanje in učenje novih znanj in veščin, sprememba kariere, osebna rast?

Bi potrebovali nasvet za izbiro pravega izobraževanja?

Na CDI Univerzum nudimo različne oblike svetovanja za učenje, izobraževanje, razvoj kariere ter osebno in poklicno rast za brezposelne in zaposlene.  

  • Opolnomočimo vas za spremembe na kariernem področju;
  • svetujemo vam (ob spremembi kariere) pri izbiri primernega izobraževanja, za pridobitev različnih certifikatov;
  • ovrednotimo (testiramo) znanja tujih jezikov in slovenščine, znanja s področja računalništva, socialnih veščin, učenje učenja, državljanske in kulturne kompetence  …;
  • izvajamo tudi brezplačne delavnice, kjer lahko pridobite nova znanja in veščine.

Svetovalke:

BREZPLAČNE DELAVNICE

Kako opolnomočiti sebe in druge (čustvena inteligenca na delovnem mestu):

delavnica prek videokonference, potrebna je predhodna prijava, po delavnici vam bomo tudi brezplačno individualno svetovali.

OPIS:

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo opolnomočiti sebe in druge, izboljšati odnose, načine komuniciranja ter spoznati temeljne spretnosti čustvene inteligence. Delavnica bo potekala po certificiranem programu Emocionalna inteligenca na delovnem mestu podjetja Genos Internaltional.

Predvideno je eno srečanje, izberete termin, ki vam ustreza: 3.3., 7.4., 5.5., 8.6., 2021, 17.00 – 18.30.

.

Delavnica za karierni razvoj

prek videokonference, potrebna je predhodna prijava, po delavnici vam bomo tudi brezplačno individualno svetovali.

OPIS:

Ljudje želimo v poklicu najti globlji smisel in pomen. Če poznamo svoje karierno sidro, lažje načrtujemo spremembe na izobraževalnem ali zaposlitvenem področju. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo spremembo na kariernem področju.

Predvideno je eno srečanje, izberete termin, ki vam ustreza: 17.3., 20.4., 19.5., 15.6. 2021, 17.00 – 18.30.

.

Priprava prijavne dokumentacije

prek videokonference, potrebna je predhodna prijava, po webinarju vam bomo tudi brezplačno individualno svetovali glede priprave/dopolnitve vaše prijavne dokumentacije.

OPIS:

Na webinarju boste spoznali: kaj vsebuje prijavna dokumentacija, lastnosti dobrega življenjepisa in pogoste napake, vsebina spremnega pisma, razliko med ponudbo za delo in prijavo na delovno mesto, kompetence prihodnosti, kaj so reference in kako je dobro napisana referenca, kaj je karierni portfolio in kako ga pripravimo.

Datum: 9.3. 2021, 10.00 – 11.00, (izvedba tudi v aprilu in maju 2021).

.

.

Poslovna slovenščina (Slovenščina v poslovnem okolju)

Delavnica za bolj samozavestno pisno in ustno komunikacijo na delovnem mestu. Delavnica prek videokonference, potrebna je predhodna prijava.

OPIS:

Kako napisati določenemu naslovniku oblikovno in vsebinsko primeren poslovni dopis (prošnjo, prijavo, vabilo, pooblastilo, izjavo, ponudbo …), kako se pripraviti in voditi poslovni sestanek, poslovni razgovor, poslovno predstavitev. Križemkražem po slovenskem pravopisu. Najpogostejše pravopisne in oblikoslovne napake. Jezikovni priročniki so le en klik od nas.

Predvideno je eno srečanje,  izberete termin, ki vam ustreza: 14. 4., 19. 5., 16. 6. 2021, od 17.00 do 20.00. Za skupine (več kot 20 udeležencev) datum po dogovoru.

.

Finančna pismenost – Znamo ravnati s svojim denarjem?

Delavnica prek videokonference, potrebna je predhodna prijava.

OPIS:

Veščino upravljanja z denarjem potrebujemo vsi. Z ozaveščanjem neštetih možnosti varčevanja, možnostmi naložb bo naša prihodnost varnejša in svobodnejša. Začnimo danes.

Predvideno je eno srečanje, na voljo je več terminov: 7. 4., 12. 5., 9. 6. 2021, od 17.00 do 20.00. Za skupine (več kot 20 udeležencev) datum po dogovoru.

Pokličite ali pišite − prijavite se še danes!

Vse dejavnosti so brezplačne, financer dejavnosti je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad. Za potrebe poročanja financerju, bomo stranke ob obisku, telefonskem klicu ali elektronski pošti na naslov naše organizacij, prosili tudi za nekatere osebne podatke. Več o tem preberite tukaj.