Erasmus +: IZKORISTI PRILOŽNOST – 2. mobilnost strokovnega osebja IO na Cipru od 21. 10. do 23. 10. 2019

 

CDI Univerzum se oktobra skupaj s konzorcijskima partnerjema: LU Kranj in ZLU Trbovlje v okviru projekta IZKORISTI PRILOŽNOST – Neformalno izobraževanje za posameznike, ki so opustili izobraževanje: motivacija – izobraževanje – spremljanje odpravlja na učno mobilnost posameznikov, oz. na mobilnost osebja za izobraževanje odraslih na Ciper. Spoznali bomo dobre prakse predvsem pri delu, vključevanju,  motiviranju, spremljanju in vrednotenju na področju formalnega usposabljanja odraslih. Ideje za izboljševanje in nadgradnjo lastnega dela, bomo spoznavali na Esperino Gymnasium-lyceum Larnacas.

21. 10. 2019: Pozdrav s 1. dne mobilnosti projekta Erasmus+: Izkoristi priložnost.

Projektni partnerji CDI Univerzum, LUK – Ljudska univerza Kranj in Zasavska ljudska univerza smo spoznali gostujočo organizacijo za IO, izobraževalni sistem s poudarkom na izobraževanju odraslih in prisostvovali pri pouku na Esperino Gymnasium-Liceum Larnacas.

22. 10. 2019: Na 2. dnevu mobilnosti projekta Erasmus+:Izkoristi priložnost.

Pridružili smo se pouku angleščine, računalništva in moderne grščine.

23. 10. 2019: Na 3. dnevu mobilnosti projekta Erasmus+: Izkoristi priložnost.
Dopoldanski voden ogled znamenitosti mesta Larnaca je bil prijeten sprehod po starem delu mesta, zvečer pa so nam po formalnem delu mobilnosti, pripravili lep zaključni večer. Udeleženci, učitelji in mi smo se podružili ob dobri tipičnih grški hrani in pijači ter programu, ki so ga vodili udeleženci šole Esperino Gymnasium Liceum Larnacas.

 

Dostopnost