Se po napornem dnevu ob prihodu domov počutite sproščeno in prijetno? Vam zdravje ne dela večjih preglavic? Če je odgovor pritrdilen, potem imate srečo, da je vaš dom opremljen in postavljen v sozvočju z naravo in z zakonitostmi starodavne kitajske veščine Feng-shui.

Če pa ni tako, potem je čas, da ugotovite, kaj v vašem domu odganja pozitivno energijo, ki bi se morala pretakati v vsakem kotičku prostora, kjer preživite večino svojega časa.feng-shui_hisa
Zato vas vabimo, da se udeležite delavnice, kjer vam bo predavateljica Špela Kryžanowski predstavila pet elementarnih faz feng shuija, ki izboljšujejo kvaliteto bivanja. Spoznali boste, kako pravilno razporediti pohištvo v domu, kakšen je optimalni razpored oken in vrat, kam postaviti dodatke, ki podpirajo pretok energij …

Obiščite nas v četrtek, 26. 3. 2015, od 18.00 do 21.00 ure, v prostorih CDI Univerzuma na Grošljeva 4 v Ljubljani.

S seboj prinesite dve kopiji načrta svojega stanovanja, svinčnike, ravnila, kotomer in označite smer severa na tlorisu, saj boste pridobljeno znanje lahko že takoj preverili. Osnove feng-shuija boste lahko nadgradili na nadaljevalni delavnici, ki bo predvidoma v mesecu aprilu 2015.

O predavateljici: mag. Špela Kryžanowski, univ. dipl. inž. arh. je arhitektka, ki pri svojem delu že dvajset let upošteva zakonitosti feng-shuija. Kot prva slovenska avtorica je napisala obširno in pregledno knjigo o tej starodavni kitajski modrosti in celovito povezala filozofijo prostora in psihologijo bivanja.
Vzporedno s knjigo je sodelovala pri nastajanju projekta Vitalna hiša. Avtorji so združili izhodišča in metodologije feng shuija , pa tudi izkušnje iz radiestezije, bioenergije in sodobne radionike. Hkrati so ta vitalen koncept zasnove prostora nadgradili s sodobno arhitekturo.

Trajanje: Trajanje seminarja je 4 šolske ure

Cena delavnice: 33€  z DDV

Prijave: do 23.3.2015

Oglejte si naš letak in se prijavite na delavnico.

Informacije in prijave:

– po telefonu 01/583 92 70
– preko e-pošte:
lidija.borstnar@cdi-univerzum.si 

Dobrodošli