KAKO V PISAVI PREPOZNAMO NAŠA NEGATIVNA ČUSTVENA STANJA

Vsebina delavnice

Udeleženci delavnice se bodo seznanili kako se v pisavi odražajo negativna čustva, ki slabijo našo osebno energijo in lahko sčasoma privedejo tudi do duševnih ali telesnih bolezni.
Kako na naše počutje vpliva nakopičena, zatajevana jeza? Kakšna je razlika med vztrajnostjo in trmastim, okostenelim prepričanjem, ki med drugim lahko povzroča težave s hrbtenico in bolečine v sklepih? Ali ima lahko samozavestna oseba slabo mnenje o sebi in kako se to odraža na njenem počutju? V kaj nas potisne pretirana potreba po ugajanju? Zakaj se nekateri ljudje pred ciljem vedno ustavijo (nedokončana šola itd.)? Kateri so znaki notranje napetosti in kako jih lahko s pomočjo treninga pisave omilimo?
Jožica Leskovar, grafologinja in avtorica knjige Skrivnosti pisave – Grafologija za vsakogar, kot grafologinja ni samo strokovnjakinja za črke in njihovo obliko, ampak je tudi psihoterapevtka.

Opis delavnice

Kaj je grafologija?

Grafologija je veda, ki analizira in preučuje človeško pisavo v povezavi z njegovimi psihološkimi značilnostmi.  Lahko nam pomaga v osebnem življenju, kjer s pomočjo analize pisave prepoznamo svoje osebnostne značilnosti in odkrivamo skrite zaklade v sebi. V poslovnem svetu jo lahko uporabimo za oblikovanje poslovnih odločitev.
Pisava izraža posameznikov karakter, njegov način razmišljanja, sposobnost objektivnega vrednotenja, talente in potenciale, stopnjo ustvarjalnosti, stopnjo samozavesti in osebne integritete, posameznikove strahove, način čustvenega odzivanja, delovanje v medosebnih odnosih in sposobnost empatije, posameznikovo produktivnost, stopnjo motivacije in nivo življenjske energije, način doseganja ciljev, stopnjo ambicioznosti, vztrajnosti in samoiniciativnosti ter še mnogo drugega.

Letak

Obiščite nas v torek, 12.4.2016, od 16.30 do 19.30, v prostorih CDI Univerzum na Grošljeva 4 v Ljubljani.

Trajanje delavnice: Delavnica se izvaja štiri ur .

Cena delavnice: 33€  z DDV

Prijava in informacije lahko dobite

Dobrodošli