PRIJAVNICA

Opis seminarja

6. 2. 2020:

MEDIACIJA, MEDIACIJSKI POSTOPEK in KREIRANJE USTVARJALNIH REŠITEV

  1. Kaj je mediacija in uporaba mediacije s predstavitvijo konkretnih primerov iz prakse.
  2. Povečanje kreativnega potenciala pri oblikovanju rešitev za boljše medosebne odnose in čuječo komunikacijo.

LOČENA SREČANJA in SAMO-MOTIVACIJA

  1. Pomen in potencial ločnih srečanj.
  2. Osebnostni leadership: prepoznavanje potreb, avto-refleksija, čuječnost, sprejemanje odločitev, integriteta, vrednote, identiteta, sočutje, hvaležnost, prijaznost, samoiniciativnost, razvoj različnih vrst inteligenc.

13. 2. 2020:

NEFORMALNA MEDIACIJA, ODNOSI in KOMUNIKACIJA

Edina moč, s katero nas drugi prizadene v komunikaciji, je tista, ki mu jo damo mi.

  1. Kaj je neformalna mediacija in pridobivanje neformalnih mediacijskih veščin.
  2. Razvoj kompetenc in mehkih veščin potrebnih za novo kulturo konstruktivnega obvladovanja konfliktov, učinkovitejšo komunikacijo in negovanja bolj zavestnih medosebnih odnosov; osebni prostor in čustvene meje.

Trajanje seminarja

Datum izvedbe seminarja: 6. 2. in 13. 2. 2020, v popoldanskem času ob 16.30 do 19.30 ure, v prostorih CDI Univerzum, Grošljeva 4, 1000 Ljubljana. Seminar se izvaja 8 pedagoških ur, dvakrat po 4 ure.

Cena seminarja

  • 112,00€ + DDV

O izvajalki – opis

Urška Merljak:
univ. dipl. pravnica, specializantka integrativne psihoterapije, mediatorka in raziskovalka plesa.

Pod brandom INTINITI (www.intiniti.si) je kot ustanoviteijica in predsednica Društva za kakovost živijenja Krlina – spodbujanje naravnega človekovega potenciala in praksa čuječnosti, dejavna na področju osebne rasti in bolj zavestnem načinu živijenja po celovitem konceptu: telo – čustva – um – duša – zavest.

Opravija individualno psihoterapijo in plesno terapijo, izvensodno mediacijo predvsem za podjetja in v lokalni skupnosti, vodi delavnice svobodnega INTINITI Čuječega Plesa in druge delavnice čuječnosti (WINEFULNESS – čuječe okusanje vin; INTINITI Objem – za pare). Posebej za podjetja in druge organizacije pripravlja programe za psihosocialno zdravje v kolektivu in seznanja z institutom  mediacije. V sklopu osebnega  in poslovnega turizma z učinkom na osebno rasti pripravija programe in dogodke INTINITI Doživetij s sloganom »Nazaj k svojim koreninam – tukaj in sedaj”, ki združujejo znanost, umetnost in naravno (naravna kulturna dediščina, enogastronomija).

Prijava in informacije

Informacije lahko dobite
po e-pošti: info@cdi-univerzum.si
ali telefonu: 01/583-92-96

ali spletna prijava

Letak