Center za dopisno izobraževanje Univerzum najavlja namero prijave na Javni razpis za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022.

K sodelovanju vabimo partnerske organizacije.

POMEMBNO OBVESTILO!
ZARADI VELIKEGA ŠTEVILA ORGANIZACIJ, KI SO IZRAZILE NAMERO ZA SODELOVANJE SMO OBJAVILI RAZPIS S POGOJI ZA SODELOVANJE.
RAZPIS S POGOJI ZA SODELOVANJE JE OBJAVLJEN. ZA OPIS PROJEKTA IN RAZPIS KLIKNITE TUKAJ.

Operacije se bodo izvajale v obliki konzorcijev. Konzorcij vodi prijavitelj, ki je vodja konzorcija oziroma poslovodeči konzorcijski partner.

Konzorcij sestavljajo najmanj trije (3) konzorcijski partnerji, od katerih je en vodja konzorcija oziroma prijavitelj na ta javni razpis. Ob upoštevanju finančnih določil in predvidenih kazalnikov razpisa, lahko v konzorcij sprejmemo le štiri partnerske organizacije. Prosimo, da nam poleg predstavitve organizacije jasno opišete kakšen bo vaš konkreten prispevek k doseganju ciljev javnega razpisa.

Prijavitelj v konzorcij vključi organizacije iz svoje statistične regije, če izkazujejo interes, izpolnjujejo Splošne pogoje za konzorcijske partnerje brez prijavitelja, ki so opredeljeni v 9.2 točki tega javnega razpisa ter dodatne pogoje prijavitelja.

Pozivamo vse zainteresirane, da svoj interes za sodelovanje v konzorciju pošljejo do torka, 25. 9. 2018 do 12.00 ure na naslov albert.strancar@cdi-univerzum.si .

Več informacij