GRAFOLOGIJA – KAKO LAHKO Z ANALIZO PISAVE DOLOČIMO NAJPRIMERNEJŠO POKLICNO USMERITEV IN TIMSKO VLOGO S KATERO BODO VAŠE SPOSOBNOSTI PRIŠLE NAJBOLJ DO IZRAZA.

 Vsebina delavnice

Delavnica se bo osredotočila na poklicne usmeritve kandidatov, nadarjenosti, izbira poklica, karierna sidra in timske vloge. Kandidati lahko na delavnici skozi analizo svoje pisave ustvarite katera so tista področja, ki so najbolj primerna za vas, kje se najbolje kaže vaša nadarjenost in v kateri smeri bi bilo dobro iskati zaposlitev.

Jožica Leskovar, grafologinja in avtorica knjige Skrivnosti pisave – Grafologija za vsakogar.

Opis delavnice

Kaj je grafologija?

Grafologija je veda, ki analizira in preučuje človeško pisavo v povezavi z njegovimi psihološkimi značilnostmi.  Lahko nam pomaga v osebnem življenju, kjer s pomočjo analize pisave prepoznamo svoje osebnostne značilnosti in odkrivamo skrite zaklade v sebi. V poslovnem svetu jo lahko uporabimo za oblikovanje poslovnih odločitev.
Pisava izraža posameznikov karakter, njegov način razmišljanja, sposobnost objektivnega vrednotenja, talente in potenciale, stopnjo ustvarjalnosti, stopnjo samozavesti in osebne integritete, posameznikove strahove, način čustvenega odzivanja, delovanje v medosebnih odnosih in sposobnost empatije, posameznikovo produktivnost, stopnjo motivacije in nivo življenjske energije, način doseganja ciljev, stopnjo ambicioznosti, vztrajnosti in samoiniciativnosti ter še mnogo drugega.

Letak

Obiščite nas v torek, 17.5.2016, od 16.30 do 19.30, v prostorih CDI Univerzum na Grošljeva 4 v Ljubljani.

Trajanje delavnice: Delavnica se izvaja štiri ur .

Cena delavnice: 33€  z DDV

Prijava in informacije lahko dobite

Dobrodošli