Zapri

Postavljanje osebnih mej

Vsebina seminarja

Imaš včasih občutek, da te tvoji sodelavci, prijatelji ali pa bližnji izkoriščajo? Težko rečeš ne? Opažaš, da se večkrat do tebe vedejo nespoštljivo in te to spravlja ob živce?

Na dvourni delavnici Postavljanje osebnih mej nam bo predavatelj Rok Čož razložil, zakaj se je včasih tako težko postaviti zase in nam predal razumevanje ter orodja, s katerimi bomo lahko gradili svojo samozavest in se naučili postaviti svoje meje.
Delavnica je interaktivna in bomo delali na aktualnih primerih.

Predavatelj

Rok je raziskovalec srečnega načina življenja in avtor knjige Naslednji korak. Pri svojem delu združuje praktične vidike psihologije, filozofije in spiritualnosti, ter udeležencem svojih delavnic na praktičnih primerih iz vsakodnevnega življenja pokaže pot k osebni svobodi.

predavatelj govori

Mnenja udeležencev seminarja Postavljanje osebnih meja

Zelo dobro in zanimivo predavanje. Na začetku sem razmišljala: kako bom sploh lahko sedela dve uri. Mož mi je med tem časom skuhal kavo ampak sploh ne vem kako in kdaj sem jo spila, ker sem Roka poslušala z odprtimi usti in sploh ne vem, kdaj sta ti dve uri in pol minili.
Angela

Mnenja udeležencev seminarja Postavljanje osebnih meja

Nad Rokovim predavanjem sem bila navdušena! Teme so bile zelo zanimive, lepo in razločno odpredavane. Rok je vključili tudi svoje izkušnje, kar zelo popestri predavanje in človek začne avtomatično razmišljati, kaj pa jaz, kako se pa jaz obnašam, tako da bi ga jaz v vseh pogledih ocenila odlično.
Ljubica

Trajanje

Datum izvedbe:  _____________, od 18.00 do 20.00 v prostorih CDI Univerzum, Grošljeva 4, 1000 Ljubljana.

Cena

80 € na osebo za 2 uri

Prijava in informacije

Spletna prijava

Seminar: Postavljanje osebnih mej

Zanimam se za seminar.
Prijavite se
Skip to content