Zapri

Premagovanje strahov

Vsebina seminarja

Strah je čustvo, ki ga čutimo vsi. Od prvega, do zadnjega. Vsi bijemo interne bitke o katerih le redko govorimo. Pomembno pa je, da nas strah ne omejujepri doseganju naših sanj. Na predavanju in delavnici se bomo s strahovi bolje spoznali in se naučili z njimi soočati. Videli bomo, da je strah znotraj votel, zunaj ga pa nič ni in to teorijo prenesli v prakso. Strah pred smrtjo, javnim nastopanjem, višino, izgubo ali porazom imajo vsi isti izvor in ko ga enkrat razumemo se z njimi končno lahko soočimo.
Za predavanje, ki bi ga bilo dobro slišati že v osnovni šoli ni nikoli prepozno in ga priporočamo vsem, ki se želite osvoboditi svojih strahov in z novo pridobljenim znanjem pomagati drugim.

Predavatelj

Rok je raziskovalec srečnega načina življenja in avtor knjige Naslednji korak. Pri svojem delu združuje praktične vidike psihologije, filozofije in spiritualnosti, ter udeležencem svojih delavnic na praktičnih primerih iz vsakodnevnega življenja pokaže pot k osebni svobodi.

predavatelj govori

Mnenja udeležencev izobraževanja premagovanje strahov

Odlično izobraževanje, katerega "saj veste, kot v osnovni šoli" si sploh ne želiš, potem pa uvidiš, da ti pride še kako prav! Že nekaj časa je, kar sem začela z spremembami v mojem življenju, to izobraževanje pa mi je dalo samo potrditev, da delam zelo prav.
Alenka

Trajanje

Datum izvedbe: marec 2024, od 18.00 do 20.00 v prostorih CDI Univerzum, Grošljeva 4, 1000 Ljubljana.

Cena

80 € na osebo za 2 ure

Prijava in informacije

Spletna prijava

Premagovanje strahov

Zanimam se za seminar.
Prijavite se
Skip to content