Zapri

Vodenje timov in psihološka varnost

5 – urna delavnica za vodje timov in kadrovske strokovnjake

Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo na delovnem mestu počutiti bolj suvereno, kadrovskim strokovnjakom vseh nivojev in predvsem vodjem, ki bodo na delavnici prejeli napotke, kako nuditi podporo in zaupanje, kako izraziti kompetentnost in prožnost, a hkrati ohraniti doslednost in predvsem, kako oblikovati okolje, v katerem se bodo zaposleni počutili varno. Ali si upate postaviti vprašanje, ko česa ne veste, ne znate ali ne razumete? Ali upate sodelavca opozoriti na nastalo napako ali se morda z njim ne strinjati? Ali vaša delovna sredina oz. tim sodelavcev sploh pričakuje, da spregovorite in posredujete svoje mnenje? Psihološka varnost kot oblika posameznikovega kognitivnega stanja je pogosto del organizacijske kulture in prepričanj, ki pomembno definirajo nivo vlaganj osebnih virov in energije v delo, ki ga posamezniki opravljajo.

Če si želite pri svojem delu delati manj napak, večkrat prevzeti pobudo ali celo tveganje za uspešno izveden projekt, poenostaviti komunikacijo s sodelavci in dvigniti splošno raven zadovoljstva na delovnem mestu, se pridružite delavnici, ki bo imela tudi praktičen značaj.

Vsebina izobraževanja:

  • Anatomija in razvoj psihološke varnosti
  • Vedenjsko kognitivni model psihološke varnosti
  • Psihološka varnost vs. boj ali beg (orodja za samomotivacijo in za motiviranje sodelavcev)
  • SCARF model
  • Psihološka varnost in povratna informacija – orodje za povečanje svojega osebnega vpliva
  • Zaupanje–odnosi–rezultati
  • Psihološka varnost in izzivi vodenja: kako preiti iz nezavednih programov v zavestno vodenje
  • Oblikovanje odličnih ekip prihodnosti: kako pri zaposlenih spreminjati manj zaželena vedenja

Predavateljica

Nina je psihologinja po poklicu in duši, ki je pomemben del svoje skoraj 20-letne karierne poti namenila področju razvoja človekovih potencialov, omejujočim prepričanjem in miselni naravnanosti, skrbi za posameznikovo dobro počutje in predvsem priložnostim, ki jih po njenem mnenju soustvarjamo sami. Je strokovnjakinja s področja upravljanja s človeškimi viri, ki je imela na dosedanji karierni poti priložnost razvijati in soustvarjati vrsto inovativnih pristopov na področju ozaveščanja in implementacije kulture in vrednot znotraj poslovnih sistemov, modelov razvoja kadrov, upravljanja s talenti in njihovim znanjem ter sooblikovati njihove kariere. Predavateljica in edukantka vedenjsko kognitivne terapije se nenehno izobražuje in rada uresničuje svoje poslanstvo podpore posameznikom pri izboljšanju njihovega vsakodnevnega delovanja, obvladovanja lastnega življenja, uspešnega soočanja z izzivi, samospoštovanja in zadovoljstva.

Termin

  • ___________ od 9.00 do 14.00

Delavnice bodo na CDI Univerzumu, Grošljeva 4, 1000 Ljubljana

Cena

95 € na osebo  (najmanj 10 udeležencev)

Prijava in informacije

Spletna prijava

Seminar: Vodenje timov in psihološka varnost

Zanimam se za usposabljanje.
Prijavite se
Skip to content