Uspešna komunikacija in obvladovanje konfliktov-20 urna delavnica

OPIS:

Spretno komuniciranje in uspešno vplivanje zahteva visoko raven osebnih veščin. Spretnosti poslušanja, dajanja povratnih informacij, ustrezno postavljanje vprašanj, razumevanje telesne govorice, uspešno ravnanje v konfliktnih situacijah, od avtentičnosti do dobrega vplivanja, so teme delavnice.

Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki želijo izboljšati komunikacijske spretnosti, načine komuniciranja, spoznati tehnike obvladovanja konfliktov ter izboljšati odnose.

Komunikacija je eno od temeljnih spretnosti, ki pomembno vpliva na naše odnose tako v osebnem in poslovnem življenju. Našo komunikacijo oblikujejo besede, ki jih bolj ali manj zavestno izbiramo.

Na delavnici bomo spoznali temeljne komunikacijske spretnosti kot so poslušanje, vrnitveno sporočilo,  zakaj smo v komunikaciji (ne)uspešni, kako so povezani motivacija, vedenje, motivacijski vrednostni sistemi in konflikti ter spoznali učinkovite stile komuniciranja, posvetili se bomo tudi težavnim sogovornikom in ravnanju z njimi ter načinom uspešnega vplivanja,  ovrednotili bomo komunikacijske veščine  ter  namenili pozornost priložnosti za razvoj komunikacijskih veščin.

Delavnica zajema spoznanja povezana motivacijsko – vrednostnimi  sistemi (Strength Deployment Inventories (SDI)) ter spoznanja povezana z nevrolingvističnim programiranjem (NLP)

Izvajalka delavnice:

Mojca Sikošek Penko, CDI Univerzum, v okviru svetovalne dejavnost v izobraževanju odraslih, se izvaja ob finančni podpori  Ministrstva za vzgojo in izobraževanje. 

VSEBINA

TRAJANJE DELAVNICE

BREZPLAČNA delavnica bo potekala:

  • 21. 11. in 28. 11. 2023  prek videokonference.  Potrebna je predhodna prijava, po delavnici vam bomo tudi brezplačno individualno svetovali.

Dodatne informacije dobite pri:

Mojca Sikošek Penko

317_e_mail mojca.sikosek@cdi-univerzum.si
318_tel 01 /583 92 89
  Kje nas najdete

 

Dostopnost