Z boljšimi tehnikami do učinkovitega učenja – 13. 12. 2023

OPIS:

Ko se učimo, možgani ne shranjujejo le podatkov in zamisli, ampak nenehno spletajo mreže, povezujejo, ustvarjajo pomene, iščejo smisel. Da bi določeno snov res obvladali, potrebujemo aktivne oblike učenja.

Na delavnici bomo prehodili vse uspešne korake od motivacije za učenje, spreminjanja prepričanj, ki ovirajo učenje do načrtovanja, postavljanja učnih ciljev, od dobre koncentracije, tehnik branja, izdelave dobrih zapiskov, izboljšanja pomnjenja do uspešne priprave na preverjanje znanja.
Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki želite izboljšati učinkovitost učenja.

Delavnica je praktično naravnana, udeleženci povežejo in nagradijo veščine, ki jih že imajo , le-te tudi ovrednotijo z vprašalnikom Spoznaj svoj učni stil ter nagradijo z učinkovitimi tehnikami načrtovanja, premagovanja ovir ter z učinkovitimi tehnikami učenja.

Izvajalka delavnice: Mojca Sikošek Penko, CDI Univerzum, v okviru svetovalne dejavnost v izobraževanju odraslih, se izvaja ob finančni podpori Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

 

TRAJANJE DELAVNICE

BREZPLAČNA delavnica bo potekala 13. 12. 2023 ob 17.00 prek videokonference.  Potrebna je predhodna prijava, po delavnici vam bomo tudi brezplačno individualno svetovali.

 

Dodatne informacije dobite pri:

Mojca Sikošek Penko

317_e_mail mojca.sikosek@cdi-univerzum.si
318_tel 01 /583 92 89
  Kje nas najdete

 

Dostopnost