Zapri

Svetovanje za izobraževanje

Brezplačno svetovanje je namenjeno  lažjemu sprejemanju odločitev na vseh življenjskih področjih, za izbiro primernega izobraževanja za poklic ali spremembo poklica ali prosti čas, (izobraževalni programi, prekvalifikacije, strokovna usposabljanja, certifikati, nacionalne poklicne kvalifikacije), za izbiro ustreznih kariernih ciljev in priložnosti za zaposlitev, ovrednotenju vaših znanj in izkušenj ter razvoju poklicne kariere, iskanju nove zaposlitve,  pri premagovanju učnih in drugih ovir, povezanih z izobraževanjem ali zaposlitvijo.

Z jasnim načrtom do boljše prihodnosti.

Želite spremembo? Sprememba pelje naprej! Z jasnim zavedanjem svojih sposobnosti pridete do sprememb na bolje na vseh življenjskih področjih … Nova služba, novo okolje, nova prihodnost je tu tudi za vas! V brezplačni  karierni delavnici lahko z vašo vizijo, poslanstvom, vrednotami, spretnostmi, na katere se lahko zanesete ter učinkovite načine delovanja za želeno spremembo na kariernem področju. Z individualnim svetovanjem smo vam na voljo tudi za ovrednotenje vašega kariernega sidra.
Želite poiskati zaposlitev, novo, boljšo službo? Želite višjo plačo? Svetujemo pri iskanju nove zaposlitve, z vami napišemo nov CV, spremno oziroma motivacijsko pismo in priporočila. Delodajalec vas bo prepoznal kot najbolj ustreznega kandidata. Do nove ali boljše službe z dobro pripravljeno dokumentacijo. Nudimo pomoč in svetovanje v obliki brezplačne delavnice  ali individualnega svetovanja za pisanje CV ter prošenj za zaposlitev.
Želite delati v bolj prijetnem okolju, se počutiti dobro? S socialno in čustveno inteligenco do prijetnejšega in bolj zdravega delovnega okolja. Empatija, dobra komunikacija in druge mehke veščine vas popeljejo v novo, bolj prijetno ali pa vam pomagajo izboljšati sedanje delovno okolje. Vključite se v krajše brezplačne delavnice za krepitev komunikacijskih veščin ter veščin s področja čustvene inteligence pri delu ter v osebnem življenju.
Želite svobodo? Denar je energija. S finančno pismenostjo do svobode doma in v službi. Ali veste, katere vse dohodke imate? Kateri so nujni, nenujni in odvečni stroški. Kako varčevati in vlagati? Svetujemo, kako z enakimi dohodki imeti več.
Želite biti bolj učinkoviti pri delu? Bodite kos vsakodnevnim novim digitalnim izzivom. Naj bo računalnik vaš prijatelj, ki vam skrajša delo. Z individualnim brezplačnim ovrednotenjem vaše digitalne kompetence vam svetujemo, kako lahko izboljšate vašo učinkovitost pri delu in vas napotimo na ustrezno izobraževanje.  Prav tako se lahko udeležite krajše brezplačne delavnice za krepitev zbranosti pri delu.
Želite  biti bolj samozavestni? Nudimo prostor z našim računalnikom in mentorico. Z znanjem, ki ga lahko pridobite v Središču za samostojno učenje,  dobite večjo samozavest in obogatite svoje življenje.
Želite  biti učinkovitejši pri učenju? Da bi določeno snov res obvladali, potrebujemo aktivne oblike učenja, motivacijo ter občutek, da nam bo uspelo. Posvetujete se s svetovalko na individualnem srečanju ali obiščite brezplačno delavnico ter izboljšajte motivacijo in učinkovitost pri učenju. Nudimo vam individualno pomoč in podporo pri premagovanju učnih in drugih ovir.
Želite novo, boljšo prihodnost? Nikoli ni prepozno. Je nekaj ostalo nedokončano? Z nami boste dokončali šolo, se prekvalificirali in si zagotovili prihodnost. Z višjo stopnjo izobrazbe ali različnimi certifikati lahko to dosežete; dokončajte srednjo šolo, pridobite si nacionalno poklicno kvalifikacijo. Pridobite si nova znanja na seminarjih in delavnicah ali z osebnim brezplačnim svetovanjem.

15. let Svetovalnega središča Ljubljana

Svetovalna dejavnost v prihodnosti

Potrebujete dodatne informacije?

Vprašajte nas
Skip to content