Zapri

Jezikovni tečaji (brezplačni)

Jezikovni programi so na različnih stopnjah: A1 – preživetvena raven, A2 – vmesna raven, B1 – osvežitvena raven in B2 – višja raven, kjer lahko svoje znanje jezika osvežite, ga nadgradite ali  začnete osvajanje jezika čisto na novo.

»V kateri nivo pa spadam?« se verjetno vprašate.

Najprej izpolnite prijavo za izbrani jezik. Ta prijava je samo informativna, kar pomeni, da vas bo v naslednjih dneh kontaktirala (po elektronski pošti ali telefonu, oddanem ob prijavi) naša organizatorka izobraževanja in vas povabila k reševanju uvrstitvenega testa. Z njim boste pokazali svoje trenutno znanje jezika, ki vas zanima. Na podlagi rezultatov vas bomo uvrstili v ustrezno jezikovno stopnjo. Ta uvrstitveni test boste rešili na daljavo, kar pomeni, da ga rešujete, ko imate čas oziroma ko se doma lahko temu v miru posvetite.

Uvrstitveni testi so koristni za nas, da lahko ustvarimo homogene skupine udeležencev s podobnim predznanjem, kar je pomembno za kakovostno delo predavateljev. So pa ti testi pomembni tudi za vas, da se jezik učite v skupini, kjer lahko ustrezno sledite novi snovi in napredujete v znanju.

Več o reševanju, dostopu do testa, ki je na internetu, in navodili pa po oddani prijavi.

Tečaji nekaterih, predvsem višjih nivojev, lahko potekajo tudi na daljavo, nižji pa vedno v našem zavodu CDI Univerzum za izobraževanje odraslih.

Vselimo se srečanja z vami!

Programi v projektu Kompetence 2023-2029 so za udeležence brezplačni. Projekt sofinancirata Republika Slovenija,  Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada plus.

Tečaj slovenščine za začetnike (40-urni tečaj)

Tečaj slovenskega jezika je namenjen vsem tujcem, ki slovensko še ne znajo in se začnejo slovenski jezik učiti od začetka.

Tečaj angleščine (40-urni tečaj)

Tečaj angleškega jezika je namenjen učenju in izboljšanju znanja angleščine na vseh ravneh.

Tečaj španščine (40-urni tečaj)

Tečaj španskega jezika je namenjen učenju in izboljšanju znanja španščine na vseh ravneh.

Tečaj nemščine (40-urni tečaj)

Tečaj nemškega jezika je namenjen učenju in izboljšanju znanja nemščine na vseh ravneh.

skupaj_i_feel_EU2
Skip to content